Tänapäeval on mootorrattaomanike jaoks äärmiselt oluline, et nende sõiduk oleks alati heas seisukorras ja töötaks sujuvalt. Kui mootorratas vajab hooldust või remonti, on vaja leida kvaliteetseid varuosi ja tarvikuid. Meil on usaldusväärne e-pood, kus leiate alati laia valiku mootorratta varuosi ja tarvikuid.

Starmoto.ee on Eesti mototehnika varuosade e-pood, mis pakub laia valikut varuosi, liasvarustus, kuluosi ja tarvikuid erinevatele mootorrattamudelitele. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid ning meil on selleks olemas kogemused ning professionaalne meeskond.

Starmoto.ee tootevalikusse kuuluvad erinevad mootorratta varuosad, nagu piduriklotsid, ketid, filtrid, õlid ja paljud teised olulised tooted. Samuti pakume me tarvikuid, nagu näiteks kohvrid, kaitserauad, tuuleklaasid ja palju muud. Starmoto.ee veebilehel on lihtne navigeerida ning otsida sobivaid tooteid, sest need on jagatud erinevatesse kategooriatesse ja lisaks saab tooteid sorteerida brändide kaupa. Meie ülimalt kiires ja lihtsas varuosaotsingus on esindatud üle 60 000 mototehnika mudeli/aasta ja sisaldab 400 000  aktiivset tellitavat toodet.

Meie usaldusväärsust ja kvaliteeti kinnitavad ka koostööpartnerid, nagu näiteks Brembo, NGK, Pirelli ja paljud teised tuntud brändid. Kõik tooted, mis on saadaval meie e-poes, vastavad kõrgeimatele standarditele ja neil on hea kvaliteedigarantii.

Lisaks laiale tootevalikule pakume ka professionaalset klienditeenindust, kus aitame klientidel leida Teile sobivaid tooteid ja vastata Teie küsimustele. Kui Teil on probleem kasutage kodulel olevat kontakt info välja või võtke ühendust meiega läbi facebooki messesngeri. Vastame Teile E-R 09:00-18:00.

Meil väga kiire tarneaeg ja võimalus tagastada tooteid, kui need mingil põhjusel ei vasta Teie ootustele.

Kokkuvõtvalt on meie e-poe märksõnad

  • kvaliteetsed mootorratta varuosad ja tarvikud
  • lai tootevalik
  • usaldusväärsus
  • professionaalne klienditeenindus
  • kiire tarneaeg

Need omadused teevad meist ühe parima valiku mototehnika varuosade e-poe Eestis.

 

Tutvu meie varuosade valikuga siin.