Vaikselt hakkavad lattu jõudma ICON motosports 2024 aasta kollektsioon.

Suur valik uute ägedate disainiga ICON kiivreid ja muidugi 2024 kiivrid vastavad kõik juba uutele turvastandarditele. Lisaks veel palju uusi jopesid ja kindaid. 

 

Teate ajaloolist lauset: "Anna mulle vabadus või anna mulle surm kiivris!" Domain Revere kiiver aitab teil suunata oma sisemist patriooti teie enda sõidu ajal ja Grim Reaper ise on teie kaaspiloot.

 


 

Teie terviseõpetaja hoiatas teid selle eest. Halb toit ei kohtle sind kunagi hästi. Psühhedeelne, kõrge kalorsusega õudusunenägu graafikust istub Airflite MIPS Snack Attack Kiivri peal.

 

ICON Motorsports on tuntud oma kõrgkvaliteetse ja stiilse sõiduvarustuse poolest, mis on suunatud peamiselt mootorratturitele. Ettevõte pakub laia valikut tooteid, sealhulgas kiivreid, jakke, pükse, kindaid ja saapaid, mis on loodud nii turvalisuse kui ka mugavuse tagamiseks.

ICON-i sõiduvarustus on tuntud oma innovaatilise disaini poolest, mis ühendab funktsionaalsuse ja esteetika. Nende kiivrid on varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, sealhulgas erinevate turvasüsteemidega ja õhuvoolu reguleerimise lahendustega, mis tagavad sõitjatele maksimaalse kaitse ja mugavuse. Lisaks pakub ICON mitmesuguseid stiilseid graafikuid ja värve, mis võimaldavad mootorratturitel väljendada oma isikupära.

ICON-i jakid ja püksid on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis kaitsevad sõitjaid kukkumiste ja kokkupõrgete eest ning samal ajal tagavad piisava ventilatsiooni ja liikumisvabaduse. Nende kindad ja saapad on spetsiaalselt kavandatud mootorrattasõiduks, pakkudes head haaret ja kaitset ning lisades samas stiili ja mugavust.

Kokkuvõttes võib öelda, et ICON Motorsports'i sõiduvarustus on usaldusväärne valik nii amatöör- kui ka professionaalsetele mootorratturitele, kes hindavad kvaliteeti, stiili ja turvalisust.

 

 

Vaata kogu ICON tootevalikut siit.

 

Veel saadaval piiratud koguses eelmiste aastate lõpumüügi jääke. Vaata outleti siit -> https://starmoto.ee/kampaaniad-soodustused